اخبار, تکنولوژی

Mediatek Dimensity 9200 از A16 Bionic در معیارهای AnTuTu بهتر عمل کرد!

Mediatek Dimensity 9200 از A16 Bionic در معیارهای AnTuTu بهتر عمل کرد!

کدام یک واقعا سریع ترین پردازنده موبایل است؟

مدیاتک بازی خود را با راه اندازی سری پردازنده های  Dimensity آماده ۵G  ارتقا داد. این شرکت اخیراً پردازنده هایی مانند Dimensity 9100 و Dimensity 9100 Plus را ارائه کرده است که با پرچم دار کوالکام نظیر Snapdragon 8 Gen 1 و ۸+ Gen 1  برابری می کنند. اکنون Mediatek Dimensity 9200  آینده در AnTuTu ظاهر شده و امتیاز قابل توجهی را به ثبت رسانده است. امتیاز ۱,۲۶۶,۱۰۲ آن را به یکی از سریع ترین پردازنده های گوشی های هوشمند موجود تبدیل می کند.

امتیاز AnTuTu از  Mediatek Dimensity 9200 SoC، نشان می دهد که این پردازنده از Apple A16 Bionic و پردازنده Snapdragon 8+ Gen 1  بهتر عمل کرده است. همچنین با توجه به افشای اطلاعات قبلی، Dimensity 9200  حتی بهتر از Snapdragon 8 Gen 2 SoC آینده است.

عملکرد Mediatek Dimensity 9200 در AnTuTu

در  AnTuTu نسخه ۹.۲.۶، Mediatek Dimensity 9200  امتیاز کلی ۱,۲۶۶,۱۰۲ را ثبت کرد. این پردازنده ۲,۷۳,۴۱۳ امتیاز در بخش CPU  کسب کرده است. در ادامه نیز، ۵,۵۰,۷۶۷ امتیاز در تست عملکرد پردازنده گرافیکی AnTuTu  ثبت کرد. این پردازنده همچنین امتیازات خوبی را در تست های حافظه و UX کسب کرد که آن را به یک پردازنده بسیار توانا تبدیل کرده است.

با نگاه به بخش گرمایش متوجه می شویم دمای Dimensity 9200  در طول فرآیند بنچمارک AnTuTu از ۲۷ درجه به ۳۶ درجه تبدیل شده است. با این حال، به نظر می رسد که این پردازنده قادر است با وجود دمای کمی بالاتر اوج عملکرد خود را حفظ کند، که این ویژگی برای کارهایی مانند بازی و رندر ویدیو خوب است.

Dimensity 9200  احتمالاً از یک کلاستر CPU هشت هسته ای با یک فوق هسته تکی، مبتنی بر معماری  ARM Cortex X3، سه هسته CPU با کارایی بالا بر اساس معماری ARM Cortex A715 و چهار هسته کم مصرف بر اساس معماری  ARM Cortex A510 استفاده می کند.  این پردازنده احتمالاً از Mali-G715 که راهکار گرافیکی موبایل های پرچم دار ARM است، بهره می برد.

آیا باید به بنچمارک ها اعتماد کنیم؟

بنچمارک ها ساده ترین راه برای اندازه گیری و درک عملکرد یک پردازنده هستند. با این حال، در چند سال گذشته، ما شاهد بودیم که برندها برنامه‌ های بنچمارک خاصی را در لیست سفید قرار داده ‌اند تا با سرعت ساعت ‌های بالاتر اجرا شوند و در عین حال محدودیت ‌های دما را نادیده بگیرند. در واقع، برندهای بزرگی مانند سامسونگ و وان پلاس به ایجاد بنچمارک ها معروف هستند. این کار به برندها کمک می‌ کند تا در جدول گوشی‌ هایی با بهترین عملکرد، جایگاه اول را کسب کنند. با این حال، وقتی صحبت از عملکرد دنیای واقعی می شود، ممکن است عملکرد به خوبی ادعای معیار نباشد! بنابراین، این امتیازات را باید با کمی احتیاط پذیرفت.

از اولین برداشت، به نظر می رسد که مدیتک بار دیگر یک پردازنده پرچمدار با کارایی بالا طراحی کرده است که احتمالاً چند گوشی هوشمند پریمیوم را که ممکن است تا پایان سال ۲۰۲۲ یا تا اوایل سال ۲۰۲۳ عرضه شوند، تامین کند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.